Nieuws

Vergaderruimte en kantoorruimte

Op zoek naar een vergader- of kantoorruimte vlak bij Brussel Centraal? In onze vernieuwde kantoren in de Ravensteingalerij richtten we een ruime vergaderzaal en 2 kantoorruimtes in als ontmoetings- en werkplek voor innovatoren en sociaal ondernemers. Deze ruimtes kan je huren tegen een betaalbare prijs, voor al je meetings of wanneer je een kantoor in het centrum van Brussel wil gebruiken. Met het trein- en metrostation op enkele passen afstand heb je een perfecte verbinding met het openbaar vervoer. Kom eens een kijkje nemen of contacteer Heidi voor meer info.

  

De vergaderzaal is uitgerust met wifi, beamer en whiteboard en heeft een capaciteit van 30 personen. Innovatoren uit ons netwerk genieten van een voordeeltarief. Meer info en reserveringen via dit formulier (pdf).


De kantoorruimte (1 of 2 lokalen met 3,4 of 7 werkplekken) is te huur per kwartaal of per jaar. Gebruik van de keuken, nutsvoorzieningen, wifi zijn inbegrepen in de huur. Contacteer Heidi voor meer info en beschikbaarheden.


Contact

heidi@socialeinnovatiefabriek.be
tel. 02 213 74 90
Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel.