Nieuws

Lezing 'Scaling strategies for social enterprises' - 14 september

Hoe kan je als sociaal ondernemer ervoor zorgen dat je project groeit? En hoe rijm je de omvang van je activiteiten met de maatschappelijke impact die je wilt bereiken?

Dr. Filipe Santos, internationaal erkend expert over sociaal ondernemerschap, is op 14 september onze gast voor een exclusieve lezing over opschalingsstrategieën. In deze sessie deelt hij zijn inzichten over de levenscyclus van sociale innovaties en modellen om maatschappelijke impact te schalen.

Filipe Santos leidt hij de leerstoel voor sociaal ondernemerschap aan de Católica-Lisbon Business School en is oprichter van het INSEAD Social Entrepreneurship Initiative. Uit zijn ervaring putten we inspiratie en inzichten over groeistrategieën. Wil je ontdekken hoe je je onderneming kan schalen om nog meer maatschappelijke impact te hebben? Reserveer dan jouw plek in deze sessie.

Praktisch

Deze lezing vindt plaats op vrijdag 14 september van 9 tot 12.30 uur in de Koninklijke Bibliotheek op de Kunstberg in Brussel. De sessie wordt gegeven in het Engels. Inschrijven kost 60 euro (excl. BTW per persoon) en kan via onderstaand formulier.

Inschrijven