Nieuws

Kick-Off, basisvorming voor sociaal ondernemen

Broed je op een idee voor een eigen sociale onderneming? Of wil je je verdiepen in deze vorm van ondernemerschap? De Punt en de Sociale InnovatieFabriek organiseren Kick-Off, een basisvorming over sociaal ondernemen. Je gaat aan de slag met jouw eigen (reëel of fictief) businessidee. Op het einde van het traject vertrek je met een uitgewerkt en afgetoetst concept.

Tijdens vijf opleidingsdagen leer je bij over de belangrijkste aspecten van sociaal ondernemen. Je volgt workshops, verfijnt je idee tijdens klankbordmomenten en hoort het praktijkverhaal van een starter uit jouw regio. In de laatste sessie stel je jouw plannen voor aan een panel van sociaal ondernemers en ondersteuners en ga je naar huis met tips en relevante contacten.

Vanaf nu kan je weer inschrijven voor nieuwe opleidingsreeksen op verschillende locaties. In de flyers hieronder vind je meer info over de planning en het programma. Deelnemen kost 220 euro (incl. BTW), het aantal plaatsen per locatie is beperkt.

Tot bij de Kick-Off in jouw buurt! Voor meer info of om je in te schrijven, contacteer de Sociale InnovatieFabriek via info@socialeinnovatiefabriek.be of telefonisch op 02 213 74 90.
 

Kick-Off Sociaal Ondernemen - traject Oost-Vlaanderen (start op dinsdag 11 september 2018 bij De Punt in Gentbrugge) 

Kick-Off Sociaal Ondernemen - traject Vlaams-Brabant (start op dinsdag 6 november 2018 bij de Sociale InnovatieFabriek in Brussel)

Kick-Off Sociaal Ondernemen - traject West-Vlaanderen (start op dinsdag 23 april 2019 bij De Stuyverij in Kortrijk)

Kick-Off Sociaal Ondernemen - traject Antwerpen (start op 28 mei in De Winkelhaak in Antwerpen)

 

 

Kick-Off, basisopleiding sociaal ondernemen, wordt georganiseerd door De Punt en de Sociale InnovatieFabriek i.s.m. Syntra Vlaanderen en de provincie Antwerpen en met de ondersteuning van De Federatie en Verso.