Nieuws

Kick-Off, basisvorming voor sociaal ondernemen

Broed je op een idee voor een eigen sociale onderneming? Of wil je je verdiepen in deze vorm van ondernemerschap? De Punt, de Sociale InnovatieFabriek en Syntra Vlaanderen lanceren Kick-Off, een basisvorming over sociaal ondernemen. Je gaat aan de slag met jouw eigen (reëel of fictief) businessidee. Op het einde van het traject vertrek je met een uitgewerkt en afgetoetst concept.

Tijdens vijf opleidingsdagen leer je bij over de belangrijkste aspecten van sociaal ondernemen. Je volgt workshops, verfijnt je idee tijdens klankbordmomenten en hoort het praktijkverhaal van een starter uit jouw regio. In de laatste sessie stel je jouw plannen voor aan een panel van sociaal ondernemers en ondersteuners en ga je naar huis met tips en relevante contacten.

Het volgende traject zal plaatsvinden in Antwerpen vanaf 17 april, in deze flyer vind je meer info over het programma. Deelnemen kost 220 euro (incl. BTW), het aantal plaatsen per locatie is beperkt.  Tot bij de Kick-Off in jouw buurt! Interesse en inschrijven? Contacteer de Sociale InnovatieFabriek via info@socialeinnovatiefabriek.be of telefonisch op 02 213 74 90.