Nieuws

Doe mee met het Social Innovation Tournament

Heb jij een project tegen sociale ongelijkheid dat heel Europa zou moeten leren kennen? Nog tot 15 maart 2016 kan je je inschrijven voor de vijfde editie van het Social Innovation Tournament.

De jury zoekt innovatieve ideeën die een einde maken aan sociale ongelijkheid. Er zijn geldprijzen van 50.000 en 20.000 euro en praktijkgerichte coachingstrajecten te winnen. Het onderwerp en/of werkgebied van projecten die in aanmerking komen is heel divers. Het kan gaan initiatieven rond  onderwijs, gezondheidszorg, technologie, nieuwe systemen en processen,... Je kan meedoen als zelfstandig ondernemer, profit of non-profit organisatie, kennisinstelling of overheid. Naast de algemene prijs is er ook een speciale categorie voor het stekste project tegen obesitas bij kinderen

Klinkt dit als een interessante kans om jouw project Europese aandacht te geven? Op deze website vind je alle informatie over de prijs en de selectiecriteria. Het Social Innovation Tournament is een initiatief van het European Investment Bank Institute.