Nieuws

7 goede redenen om naar NEWIDEALS te komen

De Sociale InnovatieFabriek nodigt je dit najaar uit op een unieke ontdekkingstocht. Op 21 en 22 september 2015 ben je van harte welkom in NEWIDEALS, een tijdelijke sociaal ondernemende en innovatieve stad in de Brusselse BOZAR. Deze nieuwe stad is de setting voor ons derde netwerkcongres waar we bezoekers en partners uit heel Europa verwachten. 7 goede redenen om nu al je ticket naar deze bruisende bestemming te boeken.

1. Laat je rondleiden door de locals
Verken de stad en laat je op het centrale plein door de inwoners van NEWIDEALS gidsen door hun innovatieve projecten. NEWIDEALS is de plek om vernieuwers te leren kennen en je te laten verrassen door hun verhaal, aanpak en resultaten.

2. Topbestemming voor sociale ondernemers
In NEWIDEALS hoor je van de sociale ondernemers zelf wat hen drijft en hoe ze hun visie voor een betere wereld in de praktijk brengen. Een primeur voor België: op maandag nodigt onze partner Ashoka een aantal fellows uit voor een inspirerend avondprogramma. Verwacht je alvast aan een boeiende keynote van Mel Young, oprichter van de World Homeless Cup.

3. Advies op maat
Wil je je laten adviseren over Europese ondersteuningsprogramma’s, opschaling of de mogelijkheden van een coöperatieve vennootschapsvorm? Onze partners van Kenniscentrum Sociaal Europa, BENISI en Coopburo houden in hun ‘clinics’ consultaties voor één-op-een advies over jouw concept.

4. Vul je adresboekje
Geen gebrek aan netwerkmogelijkheden in NEWIDEALS. Ontmoet creatieve ondernemers, vernieuwende denkers en interessante organisaties uit heel Europa. Plan je meetings in onze koffiehoek en vul je adresboekje aan met relevante contacten.

5. Workshops die je niet mag missen
Hoe kan je met je organisatie of bedrijf innoveren en een verschil maken in de wereld? In de workshops hoor je over de laatste ontwikkelingen en krijg je praktische kennis mee die direct toepasbaar is op jouw project. Enkele onderwerpen op het programma: Social Impact Bonds, Europese financiering, impactmeting en een interactief Solution Lab.

6. Vroegboekkorting
Tot en met 20 augustus schrijf je in voor NEWIDEALS aan het verminderde tarief van 220 euro (incl. BTW) in plaats van 280 euro na deze datum. Niet alleen is dat je ticket voor een tweedaags congres, het is inclusief ook inclusief een nieuwe innovatiepublicatie. Het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet om in te schrijven en laat de vroegboekkorting niet schieten!

7. En veel meer
Ontmoet de finalisten van Radicale Vernieuwers, volg het debat over steden als innovatieve gangmakers, stel jouw project voor aan de Sociale InnovatieFabriek,… En dat allemaal in het prachtige kader van BOZAR. Hou newideals.eu in de gaten voor de laatste aanvullingen van het programma!

NEWIDEALS is een organisatie van de Sociale Innovatiefabriek i.s.m. partners Antwerp-ITCCO / UNITAR, Ashoka, BENISI by Oksigen Lab, Cera, Coopburo, EVPA, iDROPS, Koning Boudewijnstichting, Kenniscentrum Sociaal Europa,  MakeSense, Poseco, SEiSMiC en The Young Foundation. Voor tickets en info, bezoek http://newideals.eu, programma en website in het Engels.